Brystoperationer

Hjem » Brystoperationer
model fra siden

Brystreduktion

Store tunge bryster kan forårsage smerter i nakke, skuldre og ryg, og kan hæmme dine fysiske aktivitetsmuligheder, gøre det svært for dig at finde tøj som passer, eller finde en BH som sidder korrekt .

Brystforstørrelse

For mange kvinder kan en brystforstørrelse med brystimplantater (BFO) give mere selvtillid og øget selvværd. At få nye bryster er dog en vigtig beslutning, som kræver omtanke og god rådgivning ud fra dine ønsker og forventninger.

Model hals til bryst / mave

Fjernelse af brystimplantater

De hyppigste årsager er kapseldannelse, ruptur (hul i implantat), implantatet passer ikke til dig længere, eller du ønsker måske slet ikke implantater længere

Brystløft

Mange kvinder oplever, at brysterne mister deres facon og elasticitet med årerne, efter fødsel og amning eller vægttab.

Model krop fra siden

Brystvorte korrektioner

Brystvorten og det brunpigmenterede område rundt om, kaldet areola, er med til at give brysterne et fuldendt look og et personligt præg. Men hos nogle kan det pigmenterede område være uharmonisk, asymmetrisk og for stort i forhold til resten af brystet. Ligeledes kan brystvorten være for stor.

model fra siden

En bloc fjernelse af brystimplantater

Denne vejledning er lavet til dig der ønsker at få foretaget ”En bloc fjernelse af implantater” Det er MEGET VIGTIGT, at du har læst den grundigt igennem inden operationen.

Model hals til bryst / mave

Brystforstørrelse med eget fedtvæv

Fedttransplantation til bryst. Et alternativ til brystforstørrelse med implantater, med stigende popularitet.

Gynækomasti - Mandebryster

Alle mænd har brystkirtelvæv og hos nogle vokser det uhensigtsmæssigt, så det ligner en regulær brystudvikling. Mandlig brystdannelse, også kaldet gynækomasti, kan opstå af mange årsager og vokser ikke lige meget hos alle.

Hos Horn&Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation, kropsoperation, ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at optjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig, og giver dig al information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook og Instagram for at være den første til at se vores kampagner og nyd godt af en rabat der giver dig en lavere pris.

Kontakt os

Har du en forespørgsel er vi klar til at hjælpe.

Her kan du udfylde formularen og vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.

Her finder du os

Horn&Gramkow

Janne Horn & Christina Gramkow

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:

Mandag til torsdag kl. 08.00 – 14.30

Tirsdag kl. 18.00 – 21.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00