Janne Horn

Hjem » Janne Horn

Janne Horn er med-indehaver af

Horn & Gramkow Plastikkirurgi.

Janne Horn
"JA Janne Horn har en stor passion og engagement i det hun laver ❤"
Linda Thøgersen Mertz

Jeg har næsten 20 års erfaring med plastikkirurgi, størstedelen fra Danmark, men også fra udlandet.

Jeg er kendt for min ærlighed, grundighed og ordentlighed.

Jeg er dedikeret og har den største fokus på patientens behov, detaljen, kvalitet og professionalisme.

I 2013 blev jeg den første danske kvinde nogensinde med den anerkendte Europæiske specialist-eksamen i Plastikkirurgi (EBOPRAS).

Sidestillet med den kosmetiske kirurgi, har jeg i mange år fungeret som overlæge på Plastikkirurgisk afdeling på Herlev Hospital. Således har jeg opnået meget stor erfaring, også med de allermest avancerede former for plastikkirurgi.

Jeg foretager stort set alle former for kosmetiske indgreb med de mest avancerede teknikker. Herunder ansigtsløftning, halsløft, pandeløft, øjenlågskirurgi, brystkirurgi, fedtsugninger og specialopgaver, som kræver særlig erfaring og kreativitet.

Har publiceret flere videnskabelige artikler i både danske og udenlandske tidsskrifter og uddanner mig løbende ved deltagelse i kongresser i udlandet.

Hvis du vælger at blive opereret af mig, kan du forvente behandling af absolut højeste kvalitet, service udover det sædvanlige og god personlig kontakt. Derudover kan du være sikker på at du får præcis den behandling der er bedst for dig og ikke mere end der er behov for.