Cookie- og privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og billede. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag kl. 08.00 – 15.30

Tirsdag kl. 08.00 – 15.00

Onsdag kl. 08.00 – 15.00

Torsdag kl. 08.00 – 15.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn & Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation,  kropsoperation,  ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at fortjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Ved konsultationen giver vi dig samtidig den information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook, Instagram og Youtube.

Her finder du os

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Vi er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:


Mandag kl. 8:00 – 15:30


Tirsdag kl. 8:00 – 15:00


Onsdag kl. 8:00 – 15:00


Torsdag kl. 8:00 – 15:00


Fredag kl. 08.00 -13.00

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.