Brystvorte korrektion/reduktion

Hjem » Brystoperationer » Brystvorte korrektion/reduktion
Prisliste
Find prisen på din kommende operation lige her!
Bedøvelse / faste
Alt du skal vide omkring bedøvelse og forholdsregler.
Finansiering
Resurs_logo_2018_White_RBG

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Ring mig op

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Brystvorten og det brunpigmenterede område rundt om, kaldet areola, betyder meget for brystets udseende og harmoni. Hos nogle kan det pigmenterede område være uharmonisk, asymmetrisk og for stort i forhold til resten af brystet. Ligeledes kan selve brystvorten være for stor.


Hvis du er ked af dine brystvorter eller det pigmenterede område omkring dem og synes der er disharmoni i forhold til dit bryst, kan dette reduceres/korrigeres med en brystvortereduktion eller reduktion af det pigmenterede område

Brystvorteområdet har en stor kosmetisk værdi for mange kvinder. Men specielt efter graviditet og amning kan brystvorteområdet ændres markant. Med alderen kan brystvorteområdet også have udvidet sig, især hvis man har store tunge bryster.

Operation til korrektion af brystvorte eller det pigmenterede område - areola:

Der findes forskellige operationsteknikker til at korrigere brystvorten og det pigmenterede område omkring.

Korrigeres brystvorte eller areola (pigmentet omkring) alene er det normalt et mindre indgreb, som foretages i lokalbedøvelse.

Indgrebet kan kombineres med brystløft, brystreduktion eller brystforstørrende operation, og således i fuld narkose. I forbindelse med brystløft og brystreduktion, er det en del af operationen, at det pigmenterede område ved brystvorten – areola, tilpasses i størrelse til brystet.

Resultatet ændrer sjældent facon efter at det pigmenterede område er reduceret, medmindre du efterfølgende bliver gravid, ammer og er som de fleste kosmetiske ændringer, følsomt for vægtøgning/tab og alder.

Brystvortereduktionen, kan ændre længde og bredde af selve brystvorten.

Under konsultationen drøfter du med plastikkirurgen, hvilken teknik der egner sig bedst til dig.

Hvordan foregår indgrebet?

Kirurgisk kan man fjerne et stykke af den pigmenterede hud ved brystvorten hele vejen rundt, så hele brystvorteområdet bliver mindre.

Dvs. hvis det farvede område er for stort, bortskæres periferien, og den omgivende hud krympes sammen om det reducerede område. 
Hvis selve brystvortens størrelse korrigeres, foregår dette også ved et lille indgreb i lokalbedøvelse. Der anlægges en forbinding, som skal beskytte brystvorten i de efterfølgende dage. Der skal fjernes tråde efter 12-14 dage.

Efter operationen taler du med plastikkirurgen og sygeplejersken, som informerer om forholdsregler i tiden efter operationen og svarer på evt. spørgsmål. Du får skriftlig information med hjem, så du nemt kan følge forholdsreglerne i efterforløbet.

Efter ingrebet:


Ved brystvortekorrektion er der normalt ingen særlige forholdsregler.


Ved areola, korrektion af det pigmenterede område ved brystvorten. korrektion gælder følgende:


Du kan genoptage stillesiddende arbejde efter få dage. Ved fysisk arbejde må du forvente op til 1 uges sygemelding.


De første dage efter operationen bør du forholde dig roligt og ikke deltage i fysisk anstrengende aktiviteter. Forsigtig træning kan du begynde med efter 3 uger. Hård træning som fx løb, hop og kontaktsport kan du genoptage efter 6 uger. Gåture og cykling Du må gå ture og cykle, når du har lyst.

Spørgsmål til alt omkring min operation

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken, hvis du har spørgsmål vedrørende din operationen eller dit efterforløb.

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag kl. 08.00 – 15.30

Tirsdag kl. 08.00 – 15.00

Onsdag kl. 08.00 – 15.00

Torsdag kl. 08.00 – 15.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn & Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation,  kropsoperation,  ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at fortjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Ved konsultationen giver vi dig samtidig den information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook, Instagram og Youtube.

Her finder du os

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Vi er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:


Mandag kl. 8:00 – 15:30


Tirsdag kl. 8:00 – 15:00


Onsdag kl. 8:00 – 15:00


Torsdag kl. 8:00 – 15:00


Fredag kl. 08.00 -13.00

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Covid-19

Man må naturligvis ikke møde op hos H&G, hverken som patient eller pårørende, hvis man har symptomer på Covid-19.

Ved forundersøgelser og kontroller er der ikke længere krav om at fremvise Coronapas, og der er ikke længere krav om at bære maske. Vi tillader fortsat kun, at man medbringer én pårørende ved forundersøgelser, mindre operationer i lokalbedøvelse og kontroller i ambulatoriet.

Patienter, der skal opereres i fuld bedøvelse, skal fortsat fremvise Coronapas eller en negativ quick-test, som højst er 48 timer gammel.

Har man haft en positiv PCR-test, må man tidligst komme i klinikken 4 døgn efter denne test, og såfremt man har haft symptomer på Covid-19, skal man have været symptomfri i mindst 2 døgn.

Vi håber alle har forståelse for dette og vil medvirke til at reducere risikoen for smittespredning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du må møde i klinikken, er du meget velkommen til at ringe til os på 36 17 77 73.