Christina Gramkow

Hjem » Christina Gramkow

Christina Gramkow er med-indehaver af

Horn & Gramkow Plastikkirurgi.

Christina Gramkow
“Christina er fantastisk dygtig, kompetent og empatisk.”
Ann Katrine Kjær

Jeg har stor erfaring indenfor kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi og har mere end 27 års erfaring som læge.

Gennem min ansættelse som overlæge på Roskilde Sygehus, plastikkirurgiske afdeling fik jeg et godt fundament for specialet og erfaring indenfor alle typer plastikkirurgi. Mit fokus var på fedttransplantation, brystrekonstruktion, fjernelse af slap hud efter stort vægttab og hudkræft.

Efterfølgende var jeg ansat som som overlæge på Rigshospitalets Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling og udførte her højt specialiserede brystrekonstruktioner med anvendelse af de nyeste teknikker. Sideløbende arbejdede jeg på privatklinikker med kosmetisk kirurgi.

De seneste år har jeg været fuldtidsbeskæftiget med kosmetiske kirurgi og det er en glæde at kunne videreudvikle min hidtidige erfaring og hele tiden forfine og forbedre de kirurgiske teknikker. Jeg har gennem årene publiceret videnskabelige artikler i danske og internationale tidsskrifter samt holdt foredrag ved kongresser og undervist nye plastikkirurger.

Jeg er perfektionist og sætter en ære i at opnå et resultat der er harmonisk og fuldendt. Jeg forstår vigtigheden af, at du som patient føler dig tryg og velinformeret, så vi sammen kan træffe valget om den helt rigtige operation for dig.

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag kl. 08.00 – 15.30

Tirsdag kl. 08.00 – 15.00

Onsdag kl. 08.00 – 15.00

Torsdag kl. 08.00 – 15.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn & Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation,  kropsoperation,  ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at fortjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Ved konsultationen giver vi dig samtidig den information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook, Instagram og Youtube.

Her finder du os

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Vi er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:


Mandag kl. 8:00 – 15:30


Tirsdag kl. 8:00 – 15:00


Onsdag kl. 8:00 – 15:00


Torsdag kl. 8:00 – 15:00


Fredag kl. 08.00 -13.00

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.