Christina Gramkow

Hjem » Christina Gramkow

Christina Gramkow er med-indehaver af

Horn & Gramkow Plastikkirurgi.

Christina Gramkow
“Christina er fantastisk dygtig, kompetent og empatisk.”
Ann Katrine Kjær

Jeg har stor erfaring indenfor kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi og har mere end 26 års erfaring som læge.

Gennem min ansættelse som overlæge på Roskilde Sygehus, plastikkirurgiske afdeling fik jeg et godt fundament for specialet og erfaring indenfor alle typer plastikkirurgi. Mit fokus var på fedttransplantation, brystrekonstruktion, fjernelse af slap hud efter stort vægttab og hudkræft.

Efterfølgende var jeg ansat som som overlæge på Rigshospitalets Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling og udførte her højt specialiserede brystrekonstruktioner med anvendelse af de nyeste teknikker. Sideløbende arbejdede jeg på privatklinikker med kosmetisk kirurgi.

De seneste år har jeg været fuldtidsbeskæftiget med kosmetiske kirurgi og det er en glæde at kunne videreudvikle min hidtidige erfaring og hele tiden forfine og forbedre de kirurgiske teknikker. Jeg har gennem årene publiceret videnskabelige artikler i danske og internationale tidsskrifter samt holdt foredrag ved kongresser og undervist nye plastikkirurger.

Jeg er perfektionist og sætter en ære i at opnå et resultat der er harmonisk og fuldendt. Jeg forstår vigtigheden af, at du som patient føler dig tryg og velinformeret, så vi sammen kan træffe valget om den helt rigtige operation for dig.