Brystløft

Hjem » Brystoperationer » Brystløft
Prisliste
Find prisen på din kommende operation lige her!
Bedøvelse / faste
Alt du skal vide omkring bedøvelse og forholdsregler.
Finansiering
Resurs_logo_2018_White_RBG

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Ring mig op

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Horn & Gramkow tilbyder store og små brystløft, samt brystløft med og uden implantater.

Mange kvinder oplever, at brysterne mister deres facon og elasticitet med årerne, efter fødsel, amning eller vægttab.

Et brystløft giver mulighed for at fjerne overskydende hud og genskabe et mere ungdommeligt bryst, både hvad angår form og volumen samtidigt med at brystvorten genplaceres centralt.

Et brystløft er derfor til dig som

  • Er generet af hængende bryster
  • Vil have brystets ungdommelige fylde og naturlige facon tilbage
  • Asymmetri

 

Efter et brystløft vil brystet ofte virke lidt større end før brystløftet, fordi brystets volumen bliver samlet højere oppe på brystkassen.

Hvis du har brystvæv nok i forvejen og blot ønsker at få løftet dine bryster, kan et brystløft – enten lille eller stort – foretages uden implantater.

Ønsker du mere fylde kan et brystløft kombineres med en brystforstørrelse med implantater, hvorved der skabes mere fylde i barmen.

Valget om en brystoperation er en stor beslutning, derfor er det vigtigt, at du får en grundig samtale med en af vores kirurger, inden der bliver truffet en endelig beslutning. På den måde kan du i samråd med Christina eller Janne finde frem til den løsning, som giver det bedste resultat for lige netop dig.

Der er flere forskellige måder at udføre et brystløft på, og dine muligheder afhænger i høj grad af din krops nuværende udformning, samt hvilke ønsker du har for det endelige resultat.

Såfremt brystet i forvejen er stort, tungt og hængende, kan det være nødvendigt at få foretaget en brystreduktion. Brystreduktion og brystløft har mange ligheder og går ofte hånd i hånd. Ved at få foretaget en brystreduktion mindskes fylden samtidigt med at brystet løftes. Du vil få en mindre mere velformet barm som ikke hænger, og samtidigt mindskes gener, som eksempelvis smerter i nakke og ryg.

Et brystløft giver mulighed for at fjerne overskydende hud, flytte brystvorteområdet til en bedre central placering, og samle det eksisterende brystvolumen. Det medfører at brystet opnår en smukkere, mere ungdommelig form. Samtidigt tilpasses det pigmenterede område omkring brystvorten i størrelse, så brystet får et harmonisk og smukt udseende.

Der findes flere typer af brystløft:

Et traditionelt stort brystløft efterlader et ‘ankerformet’ ar. Med dette brystløft kan du opnå den største formforandring af brystet. Arrene er beliggende i furen under brystet lodret opad mod brystvorten og omkring brystvorteområdet. Denne operation foretages i fuld bedøvelse.

Et lille brystløft er et mindre indgreb, ofte udført i lokalbedøvelse, hvor brystet løftes med et ar, der oftest kun er lokaliseret rundt om brystvorteområdet. Denne metode kaldes ”Round Block”.

Det er brystets form, størrelse og hvor løs huden er på brystet, der er medbestemmende for, hvilken type brystløft- stort, mellemstort, eller lille, plastikkirurgen vil anbefale til dig.

DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL VEDR BRYSTLØFT:

Hvad kan man opnå ved et brystløft?


Kvinder med slappe, hængende bryster kan være svært psykisk generet og endog socialt hæmmet heraf, og efterundersøgelser af kvinder, som har fået foretaget brystløft og opnået mere velformede bryster, påviser stor patienttilfredshed.


Efter et brystløft vil brystet virke større og mere velformet, fordi brystets volumen bliver samlet højere oppe på brystkassen. Vi skræddersyr brystløftet til dig, men oftest vil du få ar rundt om brystvorten, fra brystvorten og ned til folden, og et kort ar i folden under brystet. Vi lægger stor vægt på, at arrene skal blive så pæne som muligt.

Gør det ondt af få foretaget et brystløft?

Et brystløft er ikke en stor operation, og den er sædvanligvis forbundet med få gener og små risici. Operationen foretages i fuld eller lokal bedøvelse efter indgrebets omfang.

Vi laver som udgangspunkt stort brystløft i fuld narkose og et lille brystløft i lokalbedøvelse.

Efter operationen kan man have lidt kvalme, men både smerter og kvalme kan lindres effektivt med medicin.

Hos os bliver du udskrevet med en smerteplan, så du er smertedækket og velinformeret om efterforløbet.

Hvad sker der med brystvorten?

Ofte er brystvorterne blevet forstrakte, og det pigmenterede område syner stort på et hængende bryst.

Det pigmenterede område omkring brystvorten reduceres i diameter, til en bedre og mere harmonisk størrelse, som led i operationen.

Efter fjernelse af overskydende hud, flyttes brystvorteområdet på en stilk af brystvæv, til sin nye position, og brystet løftes på brystvæggen og omformes.

Huden syes enten med selvopløsende tråd eller en tynd nylontråd. Afhængigt af operationsmetode er der en risiko for tab af følesans i brystvorterne. Jo mindre løft, der kræves, jo mindre risiko er der for ændring af følesansen.

Kan man amme efter et brystløft?

Kun få undersøgelser har beskæftiget sig med evnen til at amme efter brystreduktion eller brystløft, og resultaterne er ikke entydige.

Det er erfaringen, at operationen kan nedsætte eller hindre evnen til at amme.

Hvor længe beholder brysterne deres nye udseende?

Som for andre kvinder vil din barm fortsat ændre sig og blive slappere med årene.

Har man allerede en tynd, forstrakt hud, vil den erfaringsmæssigt have lettere ved at forstrække sig igen. Det kan på et tidspunkt føre til et behov, for et fornyet brystløft, hvilket også sagtens kan lade sig gøre.

Brystreduktion eller brystløft – hvad er forskellen?


Forskellen på en brystreduktion og et brystløft er i korte træk, at man ved en reduktion fjerner overskydende brystvæv og hud før brystet omformes. Ved et brystløft fjernes udelukkende hud ved omformningen af brystet.

INDLÆGGELSE EFTER DIN OPERATION?


Du overnatter ikke på klinikken i forbindelse med et brystløft, men bliver udskrevet et par timer efter, eller når du selv er klar til at tage hjem. Du bliver udskrevet med en smerteplan og en grundig vejledning, for at optimere dit efterforløb.


Vi er der for dig, såfremt du har yderligere spørgsmål, eller ønsker en ekstra kontrol.

Efter brystløft

Brystet kan være misfarvet og ømt de første uger, hævelse er almindeligt i optil to måneder efter operationen. I tilfælde af hurtigt voksende hævelse af brystet, i de første dage efter operationen, kan det være tegn til blødning og da tages kontakt til klinikken. Man skal undgå at løfte tunge ting og lave store armbevægelser i 3 uger efter operationen for at skåne arrene og undgå hævelse og blødning. Der foretages kontrol af helingen og plasterskift, efter ca. 14 dage.

Du får en tid til 3 måneders kontrol hos kirurgen.

Man bør anvende bh både dag og nat i tre uger efter operationen og derefter i dag tiden, indtil 3 måneder efter operationen.

Arrene er oftest røde i 3 måneder efter operationen, i nogle tilfælde optil et år. Det er vigtigt at solbeskytte arrene i mindst 12 måneder efter operation, for at undgå blivende pigmenteret misfarvning.

Man må først begynde fitness, løb, svømning og lign. seks uger efter operationen.

Det er vigtigt, at man holder en stabil vægt efter operationen. Vægtøgning vil påvirke faconen og arrene i uheldig retning, og et vægttab kan give ny slaphed.

Klik på foto fuld størrelse

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag kl. 08.00 – 15.30

Tirsdag kl. 08.00 – 15.00

Onsdag kl. 08.00 – 15.00

Torsdag kl. 08.00 – 15.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn & Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation,  kropsoperation,  ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at fortjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Ved konsultationen giver vi dig samtidig den information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook, Instagram og Youtube.

Her finder du os

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:


Mandag kl. 8:00 – 15:30


Tirsdag kl. 8:00 – 15:00


Onsdag kl. 8:00 – 15:00


Torsdag kl. 8:00 – 15:00


Fredag kl. 08.00 -13.00

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Covid-19

Man må naturligvis ikke møde op hos H&G, hverken som patient eller pårørende, hvis man har symptomer på Covid-19.

Ved forundersøgelser og kontroller er der ikke længere krav om at fremvise Coronapas, og der er ikke længere krav om at bære maske. Vi tillader fortsat kun, at man medbringer én pårørende ved forundersøgelser, mindre operationer i lokalbedøvelse og kontroller i ambulatoriet.

Patienter, der skal opereres i fuld bedøvelse, skal fortsat fremvise Coronapas eller en negativ quick-test, som højst er 48 timer gammel.

Har man haft en positiv PCR-test, må man tidligst komme i klinikken 4 døgn efter denne test, og såfremt man har haft symptomer på Covid-19, skal man have været symptomfri i mindst 2 døgn.

Vi håber alle har forståelse for dette og vil medvirke til at reducere risikoen for smittespredning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du må møde i klinikken, er du meget velkommen til at ringe til os på 36 17 77 73.