Om os

Vi byder alle velkommen i vores kosmetiske univers, hvor vores operationer og behandlinger kan målrettes dine ønsker og behov.

Konceptet bag klinikken

Kosmetiske behandlinger og operationer udføres i nye lækre lokaler, som vi har designet til at give dig en rolig, professionel og luksuriøs oplevelse. Vi tilbyder nye operationsstuer med alt i moderne teknologi, så vi kan leve op til sundhedsstyrelsens krav om sikkerhed og tryghed for vores patienter.

Klinikken repræsenterer cosmetic care concept, hvor vi tilbyder personlig vejledning, god tid til dig og dine drømme, uanset om du for første gang prøver et kosmetisk indgreb og har et behov for ekstra care og kontroller, eller om du er erfaren flergangs opereret og vi skal målrette dine nye behov, så har vi en løsning til dig. Vi følger dig hele vejen…

Vi har et stort udvalg af muligheder, som i samarbejde med din faste kirurg eller din behandler, kan målrettes til det du har brug for og er klar til.

 

Al vores personale er specialuddannet indenfor netop deres arbejdsområde og brænder for specialet. Alle har derfor mangeårig erfaring og bidrager til at din oplevelse bliver optimal og tryg, fra start til slut og på gensyn….

Erfaren anæstesi eller intensiv sygeplejerske søges til Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Janne Horn

Janne Horn

Jeg er med-indehaver af ”Horn & Gramkow Plastikkirurgi”.

Jeg har mere end 20 års erfaring med plastikkirurgi, størstedelen fra Danmark, men også fra udlandet.

Jeg er kendt for min ærlighed, grundighed og ordentlighed.

Jeg er dedikeret og har den største fokus på patientens behov, detaljen, kvalitet og professionalisme.

I 2013 blev jeg den første danske kvinde nogensinde med den anerkendte Europæiske specialist-eksamen i Plastikkirurgi (EBOPRAS).

Sidestillet med den kosmetiske kirurgi, har jeg i mange år fungeret som overlæge på Plastikkirurgisk afdeling på Herlev Hospital. Således har jeg opnået meget stor erfaring, også med de allermest avancerede former for plastikkirurgi.

Jeg foretager stort set alle former for kosmetiske indgreb med de mest avancerede teknikker. Herunder ansigtsløftning, halsløft, pandeløft, øjenlågskirurgi, brystkirurgi, fedtsugninger og specialopgaver, som kræver særlig erfaring og kreativitet.

Har publiceret flere videnskabelige artikler i både danske og udenlandske tidsskrifter og uddanner mig løbende ved deltagelse i kongresser i udlandet.

Hvis du vælger at blive opereret af mig, kan du forvente behandling af absolut højeste kvalitet, service udover det sædvanlige og god personlig kontakt. Derudover kan du være sikker på at du får præcis den behandling der er bedst for dig og ikke mere end der er behov for.

Christina Gramkow

Christina Gramkow

Jeg er med-indehaver af ”Horn & Gramkow Plastikkirurgi”.

Jeg har stor erfaring indenfor kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi og har mere end 27 års erfaring som læge.

Gennem min ansættelse som overlæge på Roskilde Sygehus, plastikkirurgiske afdeling fik jeg et godt fundament for specialet og erfaring indenfor alle typer plastikkirurgi. Mit fokus var på fedttransplantation, brystrekonstruktion, fjernelse af slap hud efter stort vægttab og hudkræft.

Efterfølgende var jeg ansat som som overlæge på Rigshospitalets Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling og udførte her højt specialiserede brystrekonstruktioner med anvendelse af de nyeste teknikker. Sideløbende arbejdede jeg på privatklinikker med kosmetisk kirurgi.

De seneste år har jeg været fuldtidsbeskæftiget med kosmetiske kirurgi og det er en glæde at kunne videreudvikle min hidtidige erfaring og hele tiden forfine og forbedre de kirurgiske teknikker.
Jeg har gennem årene publiceret videnskabelige artikler i danske og internationale tidsskrifter samt holdt foredrag ved kongresser og undervist nye plastikkirurger.

Jeg er perfektionist og sætter en ære i at opnå et resultat der er harmonisk og fuldendt. Jeg forstår vigtigheden af, at du som patient føler dig tryg og velinformeret, så vi sammen kan træffe valget om den helt rigtige operation for dig.

Peter Berlac

Narkoseoverlæge

Christine

Christine

Ledende / ansvarshavende lægesekretær.


Uddannet lægesekretær 1998 , med erfaring fra flere specialer og private klinikker.


Specialiseret i kosmetisk plastikkirurgi/behandlinger
Har en stor passion samt bred, grundlæggende viden om al kosmetisk kirurgi og kosmetiske behandling.


Uddannet og godkendt af sundhedsstyrelsen til behandling med kemisk peeling, pH formula og gennemgået teoretisk og praktisk kursus i HIFU D.O.T lift fra Beauty Akademiet.


Uddannet i kommunikation og ledelse.


Mange års erfaring med bogføring og regnskab fra lægeklinik og plastikkirurgisk klinik.

Charlotte Mogensen

Opvågningssygeplejerske

Heidi Amnitzbøll

Ledende sygeplejerske

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag til torsdag kl. 08.00 – 14.30

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn & Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation, kropsoperation, ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at fortjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig, og giver dig al information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook og Instagram.

Her finder du os

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Vi er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:

Mandag til torsdag kl. 08.00 – 14.30

Fredag kl. 08.00 – 13.00

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.