Om os

Vi byder alle velkommen i vores kosmetiske univers, hvor vores operationer og behandlinger kan målrettes dine ønsker og behov.

Konceptet bag klinikken

Kosmetiske behandlinger og operationer udføres i nye lækre lokaler, som vi har designet til at give dig en rolig, professionel og luksuriøs oplevelse. Vi tilbyder nye operationsstuer med alt i moderne teknologi, så vi kan leve op til sundhedsstyrelsens krav om sikkerhed og tryghed for vores patienter.

Klinikken repræsenterer cosmetic care concept, hvor vi tilbyder personlig vejledning, god tid til dig og dine drømme, uanset om du for første gang prøver et kosmetisk indgreb og har et behov for ekstra care og kontroller, eller om du er erfaren flergangs opereret og vi skal målrette dine nye behov, så har vi en løsning til dig. Vi følger dig hele vejen…

Vi har et stort udvalg af muligheder, som i samarbejde med din faste kirurg eller din behandler, kan målrettes til det du har brug for og er klar til.

 

Al vores personale er specialuddannet indenfor netop deres arbejdsområde og brænder for specialet. Alle har derfor mangeårig erfaring og bidrager til at din oplevelse bliver optimal og tryg, fra start til slut og på gensyn….

Janne Horn

Janne Horn

Jeg er med-indehaver af ”Horn & Gramkow Plastikkirurgi”.

Jeg har næsten 20 års erfaring med plastikkirurgi, størstedelen fra Danmark, men også fra udlandet.

Jeg er kendt for min ærlighed, grundighed og ordentlighed.

Jeg er dedikeret og har den største fokus på patientens behov, detaljen, kvalitet og professionalisme.

I 2013 blev jeg den første danske kvinde nogensinde med den anerkendte Europæiske specialist-eksamen i Plastikkirurgi (EBOPRAS).

Sidestillet med den kosmetiske kirurgi, har jeg i mange år fungeret som overlæge på Plastikkirurgisk afdeling på Herlev Hospital. Således har jeg opnået meget stor erfaring, også med de allermest avancerede former for plastikkirurgi.

Jeg foretager stort set alle former for kosmetiske indgreb med de mest avancerede teknikker. Herunder ansigtsløftning, halsløft, pandeløft, øjenlågskirurgi, brystkirurgi, fedtsugninger og specialopgaver, som kræver særlig erfaring og kreativitet.

Har publiceret flere videnskabelige artikler i både danske og udenlandske tidsskrifter og uddanner mig løbende ved deltagelse i kongresser i udlandet.

Hvis du vælger at blive opereret af mig, kan du forvente behandling af absolut højeste kvalitet, service udover det sædvanlige og god personlig kontakt. Derudover kan du være sikker på at du får præcis den behandling der er bedst for dig og ikke mere end der er behov for.

Christina Gramkow

Christina Gramkow

Jeg er med-indehaver af ”Horn & Gramkow Plastikkirurgi”.

Jeg har stor erfaring indenfor kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi og har mere end 26 års erfaring som læge.

Gennem min ansættelse som overlæge på Roskilde Sygehus, plastikkirurgiske afdeling fik jeg et godt fundament for specialet og erfaring indenfor alle typer plastikkirurgi. Mit fokus var på fedttransplantation, brystrekonstruktion, fjernelse af slap hud efter stort vægttab og hudkræft.

Efterfølgende var jeg ansat som som overlæge på Rigshospitalets Klinik for Plastikkirurgi, Brystkirurgi og Brandsårsbehandling og udførte her højt specialiserede brystrekonstruktioner med anvendelse af de nyeste teknikker. Sideløbende arbejdede jeg på privatklinikker med kosmetisk kirurgi.

De seneste år har jeg været fuldtidsbeskæftiget med kosmetiske kirurgi og det er en glæde at kunne videreudvikle min hidtidige erfaring og hele tiden forfine og forbedre de kirurgiske teknikker.
Jeg har gennem årene publiceret videnskabelige artikler i danske og internationale tidsskrifter samt holdt foredrag ved kongresser og undervist nye plastikkirurger.

Jeg er perfektionist og sætter en ære i at opnå et resultat der er harmonisk og fuldendt. Jeg forstår vigtigheden af, at du som patient føler dig tryg og velinformeret, så vi sammen kan træffe valget om den helt rigtige operation for dig.

Peter Berlac

Narkoseoverlæge

Christine

Christine

Ledende / ansvarshavende lægesekretær.


Uddannet lægesekretær 1998 , med erfaring fra flere specialer og private klinikker.


Specialiseret i kosmetisk plastikkirurgi/behandlinger
Har en stor passion samt bred, grundlæggende viden om al kosmetisk kirurgi og kosmetiske behandling.


Uddannet og godkendt af sundhedsstyrelsen til behandling med kemisk peeling, pH formula og gennemgået teoretisk og praktisk kursus i HIFU D.O.T lift fra Beauty Akademiet.


Uddannet i kommunikation og ledelse.


Mange års erfaring med bogføring og regnskab fra lægeklinik og plastikkirurgisk klinik.

Anne-Sofie

Anæstesisygeplejerske

Jeg har mere end 20 års erfaring som sygeplejerske, både fra det offentlige og private.

Jeg har arbejdet i en række forskellige specialer og har specialuddannelser i intensiv sygepleje og er uddannet anæstesisygeplejerske. Derudover har jeg mange års erfaring som opvågningssygeplejerske. De seneste år har jeg arbejdet i privatsektor med plastikkirurgi.

Min vigtigste opgave før og under en operation, er at sikre patienten får en tryg modtagelse og føler sig klar og velinformeret før bedøvelsen, således at der er de bedste vilkår for en succesfuld operation og opvågning.

Mit primære fokus er altid på patienten og at sikre et højt fagligt niveau samt yde en god service til alle patienter.

Gitte

Sygeplejerske

Jeg har som sygeplejerske arbejdet med mange forskellige specialer men primært indenfor kirurgi / opvågning / intensiv og har efterhånden 21 års erfaring.

Jeg gør en stor ære i at patienten føler sig tryg både før og efter operationen og får en god oplevelse.

Sandra

Jeg er uddannet sygeplejerske i 2010 og har primært min erfaring fra akutmodtagelsen samt som hjemmesygeplejerske.

Jeg blev uddannet kosmetisk sygeplejerske i 2017 og fornyede uddannelsen i 2021, for at dygtiggøre mig indenfor de nyeste teknikker og metoder.

Jeg har været i mesterlære hos en anerkendt kosmetisk sygeplejerske i Danmark, hvilket har givet mig erfaring i mange nye teknikker.

I mit arbejde er jeg meget passioneret, og sætter en ære i, at forynge udseendet samtidig med, at bi bevare din egen skønhed. Det er de smukke træk, vi blot ønsker at fremhæve og forbedre, så det stadig er æstetisk.

Ydermere er en af mine vigtigste opgaver at du føler dig forstået i forhold til dine ønsker omkring din behandling samt at du føler dig tryg før, under og efter din behandling.

Sandra kommer til at være hos Horn & Gramkow hver uge, hvor hun udfører både Juvederm- samt botox behandlinger.