Armplastik

Hjem » Kropsoperationer » Armplastik
Prisliste
Find prisen på din kommende operation lige her!
Bedøvelse / faste
Alt du skal vide omkring bedøvelse og forholdsregler.
Finansiering
Resurs_logo_2018_White_RBG

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Ring mig op

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Armplastik / Hudreduktion overarme

Mormor-arme er en kendt betegnelse for den løse hud på overarme, som ofte opstår efter et større vægttab eller når alderen har sat sine spor i hudens struktur og kvalitet, så man mister elasticiteten og oplever at huden bliver slap og får et krøllet udseende.

En armplastik er til dig som:

  • Er ked af at huden er løs på overarme
  • Har problemer med at finde tøj der sider pænt på overarmen
  • Har fysiske gener i det daglige pga. det hængende hudoverskud, besværliggørelse af muligheden for at dyrke motion og huden kan blive irriteret.

Det kan have stor betydning for den personlige fremtoning og selvtillid at få fjernet overskydende hud, uanset årsagen.

Ved en hudreduktion kan man opnå en markant opstramning og et forbedre udseendet.

Stor eller lille armplastik?

En armplastik kombineres ofte med fedtsugning.

En lille armplastik, som en mindre operation, hvor der udelukkende fjernes hud i et område tæt på armhulen, giver kun en mindre opstramning af huden.

Ved en stor armplastik bliver den overskydende hud fjernet på indersiden af overarmen og det efterlader et ar på indersiden af overarmen, som er T- formet fra armhulen ned til albuen.

Det kan være nødvendigt at få lagt et dræn til at opsamle overskydende blod. Dette fjernes som udgangspunkt inden udskrivelse.

Arrene vil ligge på indersiden af overarmen, så de skjules bedst muligt.

Du vil få komprimerende bandage på armene.

Ved en forundersøgelse hos din kirurg, vil dette blive grundigt gennemgået, så du er velinformeret om selve indgrebet, en forventningsafstemning vedr. dit resultat og hvad kan du forvente i dit efterforløb.

Efter operationen

Inden du bliver udskrevet, taler du med plastikkirurgen og sygeplejersken, som informerer om forholdsregler i tiden efter operationen. Du får skriftligt informationsmateriale med hjem, så du kan føle dig tryg i tiden lige efter indgrebet. Vi er altid tilgængelige for dig, så du kan få svar på dine spørgsmål eller ønsker en ekstra kontrol.

Efter udskrivelsen skal du ikke ligge i sengen. Det er vigtigt, at du kommer lidt omkring, for at forebygge blodpropper og for dit velbefindende generelt.

Det er helt normalt at have en træthedsfølelse efter en operation, og du skal derfor hvile dig ved behov.

Det er almindeligt at opleve hævelse, misfarvning og snurrende fornemmelse i armene efter operationen. Vi tilråder at armene lejres over hjertehøjde for at afhjælpe dette når du hviler, f.eks. på puder.

Du skal være opmærksom på infektionstegn som rødme, varme og siven fra arrene. Du bør kontakte klinikken, hvis dette opstår.

De første uger efter operationen skal du undgå bevægelser der trækker i sårene, da for meget aktivitet kan øge chancerne for bredde ar og irritation.

Vi anbefaler brug af komprimerende bandage i 3 uger, dag og nat efter operationen, efterfølgende kan bandagen bruges i dags tiden ved fortsat hævelse.

Sygemelding fra arbejde i 1-2 uger efter operationen er ofte nødvendigt, men har man et fysisk krævende arbejde kan sygemelding i op til 4 uger anbefales.

Operationen vil efterlade sig synlige ar. Der er en risiko for breddeøgede ar ved denne operation. De fleste oplever, at arrene bleger af og bliver rigtig pæne med tiden. Det kan tage op til et år før arrene bleger af.

Operationen kan i sjældne tilfælde påvirke lymfebaner, og medføre forbigående eller varige problemer med hævelse af armen.

Ved enhver operation vil der ske en påvirkning af følesansen. Man vil derfor opleve følelsesløshed i et større eller mindre område af huden efter operationen. I månederne efter operationen vil man kunne opleve forskellige føleforstyrrelser som stikken og prikken i arrene, men dette vil efterhånden forsvinde i takt med, at den normale følesans gendannes. Der kan være mindre områder med permanent tab af følesans.

Spørgsmål til alt omkring min operation

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til klinikken, hvis du har spørgsmål vedrørende din operationen, dit efterforløb eller vores andre behandlinger.

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag kl. 08.00 – 15.30

Tirsdag kl. 08.00 – 15.00

Onsdag kl. 08.00 – 15.00

Torsdag kl. 08.00 – 15.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn & Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation,  kropsoperation,  ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at fortjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Ved konsultationen giver vi dig samtidig den information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook, Instagram og Youtube.

Her finder du os

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:


Mandag kl. 8:00 – 15:30


Tirsdag kl. 8:00 – 15:00


Onsdag kl. 8:00 – 15:00


Torsdag kl. 8:00 – 15:00


Fredag kl. 08.00 -13.00

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Covid-19

Man må naturligvis ikke møde op hos H&G, hverken som patient eller pårørende, hvis man har symptomer på Covid-19.

Ved forundersøgelser og kontroller er der ikke længere krav om at fremvise Coronapas, og der er ikke længere krav om at bære maske. Vi tillader fortsat kun, at man medbringer én pårørende ved forundersøgelser, mindre operationer i lokalbedøvelse og kontroller i ambulatoriet.

Patienter, der skal opereres i fuld bedøvelse, skal fortsat fremvise Coronapas eller en negativ quick-test, som højst er 48 timer gammel.

Har man haft en positiv PCR-test, må man tidligst komme i klinikken 4 døgn efter denne test, og såfremt man har haft symptomer på Covid-19, skal man have været symptomfri i mindst 2 døgn.

Vi håber alle har forståelse for dette og vil medvirke til at reducere risikoen for smittespredning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du må møde i klinikken, er du meget velkommen til at ringe til os på 36 17 77 73.