Fedtsugning

Hjem » Kropsoperationer » Fedtsugning
Prisliste
Find prisen på din kommende operation lige her!
Bedøvelse / faste
Alt du skal vide omkring bedøvelse og forholdsregler.
Finansiering
Resurs_logo_2018_White_RBG

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Ring mig op

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Horn&Gramkow tilbyder fedtsugning til både kvinder og mænd.

Er du generet af genstridige fedtdepoter?

Selv om man er slank, kan man godt have lokale fedtdepoter på maven, lænden eller ridebukser på yderlår, som ikke forsvinder trods træning og livsstilændring.

Fedtsugning er velegnet til dig, som har uønskede fedtdepoter, men er ikke en erstatning for slankekur.

De bedste resultater opnås hvis du er normalvægtig.

OPNÅ RABAT VED FLERE OMRÅDER

FULD PRIS FOR DYRESTE OMRÅDE- 25% PÅ ALLE ANDRE OMRÅDER

Hvad opnår man ved en fedtsugning?

Fedtsugning skaber en permanent fedtreduktion, da man går ind og fjerner fedtceller fra kroppen. De resterende fedtceller kan stadig godt vokse ved vægtøgning, men selve depotet vil stadig være mindre end det var før, da antallet af fedtceller er blevet mindre.

Fedtsugning kan kombineres med fedttransplantation, hvor vi gør brug af dit eget fedt i de områder, hvor det giver mening for dig. Det kan f.eks. være brysterne, ballerne, ansigtet eller andre områder på kroppen. Se fedttransplantation.

Fedtsugning kan ligeledes kombineres med andre indgreb, f.eks. mommy makeover og mandlig brystudvikling.

Hvordan foregår en fedtsugning?

Hos Horn og Gramkow anvender vi den mest skånsomme og effektive metode med de nyeste teknikker på markedet. Der lægges lokalbedøvelse, i de områder der skal fedtsuges, det nedsætter smerter og ubehag og mindsker risikoen for blødning.

Operationen foregår ofte i lokal bedøvelse og vi kan supplere med lidt beroligende medicin, så du slapper af under indgrebet.
Til de større fedtsugninger kan det være nødvendigt at anvende fuld narkose.

Fedtet suges ud gennem en tynd kanyle gennem meget små indstikssteder. Disse små huller sys sammen med en fin tråd og der sættes plaster og en ekstra sugende forbinding henover. Afslutningsvis får du en komprimerende bandage på, som du skal anvende i 3 uger.

Fordelen ved fedtsugning er, at de fjernede fedtceller ikke gendanner sig. Bulerne på lårene, maven eller hoften kommer ikke igen på samme måde, selvom man tager lidt på. En fedtsugning virker også motiverende til at tabe sig yderligere og begynde at dyrke motion, da man gerne vil bibeholde det positive kropsindtryk, de fleste får efter indgrebet.

Efterforløbet

Efter operationen, kan du hvis indgrebet er foregået i lokal bedøvelse gå hjem, når du er frisk til det. Hvis der er foretaget fedtsugning i fuld bedøvelse, er du indlagt et par timer til observation. Du udskrives, når du er kontrolleret, og alt er i orden.

Umiddelbart efter operationen anvendes en stram bandage på de behandlede områder. Denne bandage bæres hele døgnet i to uger. Derefter en uge i dag tiden. Du kan dog tage den af efter de 2 første dage, når du skal i bad. Den kan evt. vaskes ved samme lejlighed.

Din 1. bandage medfølger gratis. Du kan altid tilkøbe yderligere bandage hos os.

Det første døgn efter operationen er det vigtigt, at du drikker rigeligt i form af vand, saft o.lign.

Det er vigtigt at holde sig i ro, således at der ikke produceres mere væske, hævelse og spænding i det opererede område end højst nødvendigt. Man skal også acceptere og respektere, at der vil være en vis træthed, som er normalt efter et kirurgisk indgreb. Derfor skal du hvile mere end normalt i ugerne efter indgrebet.

Umiddelbart efter fedtsugningen, vil området være hævet og misfarvet, det kan væske fra de små indstik steder fra fedtsugningen. Det er en god ide at beskytte sin madras eller hvilestol for væskesiven. Der går nogle måneder før arvævet bliver blødere og huden trækker sig sammen efter fedtsugningen.

Der kan opstå små uregelmæssigheder i huden og løsere hud efter en fedtsugning, det er individuelt og afhænger af hudens spændstighed.

Der kan være anvendt små tråde i indstiks- hullerne, som skal fjernes ca. 10-14 dage efter indgrebet. Ved udskrivelse får du tid til dette samt kontrol tid.

Du er altid velkommen til at kontakte sekretariatet ved tvivlsspørgsmål i den mellemliggende periode.

De første måneder efter fedtsugning

Der kan være smerter, som oftest kan afhjælpes med Panodil, men du kan føle dig mørbanket og være øm i 2-3 uger efter operationen.

Der kan komme blå mærker svarende til det opererede område. I løbet af en uges tid kan væskedannelse og misfarvning dukke op andre steder på kroppen, specielt nedadgående. Dette er helt normalt og ganske ufarligt. Du skal således ikke være nervøs for, at der lige pludselig kan komme blå mærker på lårene, selvom du kun er fedtsuget på maven.

Der vil være lidt påvirkning af nerverne, som kan give prikken, svien og stikken i op til 2 måneder efter operationen.

Det sugede område kan føles hårdt og ujævnt i måneder efter operationen.
Det endelige resultat viser sig først 6- 12 måneder efter operationen.

Kontrol

I umiddelbar tilslutning til operationen vil der være mulighed for at kontakte plastikkirurgen akut via mobiltelefon døgnet rundt.


Vores sekretariat er altid klar til at svare på spørgsmål.


Du tilbydes kontrol efter 2 uger og igen efter 3 måneder.

Sygemelding

Du må genoptage arbejde og sport, når du synes, du magter det. Som oftest har man behov for at tage den med ro den første uges tid. Det er en god ide at kombinere fedtsugningen med en øget idrætsaktivitet, således at man kan fortsætte med formgivningen af sin krop.

Klik på foto fuld størrelse

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag kl. 08.00 – 15.30

Tirsdag kl. 08.00 – 15.00

Onsdag kl. 08.00 – 15.00

Torsdag kl. 08.00 – 15.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn & Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation,  kropsoperation,  ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at fortjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Ved konsultationen giver vi dig samtidig den information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook, Instagram og Youtube.

Her finder du os

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Vi er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:


Mandag kl. 8:00 – 15:30


Tirsdag kl. 8:00 – 15:00


Onsdag kl. 8:00 – 15:00


Torsdag kl. 8:00 – 15:00


Fredag kl. 08.00 -13.00

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Covid-19

Man må naturligvis ikke møde op hos H&G, hverken som patient eller pårørende, hvis man har symptomer på Covid-19.

Ved forundersøgelser og kontroller er der ikke længere krav om at fremvise Coronapas, og der er ikke længere krav om at bære maske. Vi tillader fortsat kun, at man medbringer én pårørende ved forundersøgelser, mindre operationer i lokalbedøvelse og kontroller i ambulatoriet.

Patienter, der skal opereres i fuld bedøvelse, skal fortsat fremvise Coronapas eller en negativ quick-test, som højst er 48 timer gammel.

Har man haft en positiv PCR-test, må man tidligst komme i klinikken 4 døgn efter denne test, og såfremt man har haft symptomer på Covid-19, skal man have været symptomfri i mindst 2 døgn.

Vi håber alle har forståelse for dette og vil medvirke til at reducere risikoen for smittespredning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du må møde i klinikken, er du meget velkommen til at ringe til os på 36 17 77 73.