Lårplastik/Hudreduktion på inderlår

Hjem » Kropsoperationer » Lårplastik/Hudreduktion på inderlår
Prisliste
Find prisen på din kommende operation lige her!
Bedøvelse / faste
Alt du skal vide omkring bedøvelse og forholdsregler.
Finansiering
Resurs_logo_2018_White_RBG

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Ring mig op

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Der kan være forskellige årsager til, at man ønsker korrektion af løs hud på lårene.

Generne er oftest kosmetiske, men hudoverskuddet kan i svære tilfælde give problemer med beklædning, slidsår og hudproblemer.

Lårplastik er derfor til dig som:

  • Er generet af fylde på indersiden af låret, som generer ved tøjvalg
  • Har problemer med at huden på inderlårene gnider mod hinanden og der opstår hudproblemer
  • Har gener ved motion fra løs hud på inderlår

Løs hud på lårenes inderside ses hyppigst efter store vægttab, men udvikler sig også med alderen.


Især kvinder oplever ofte betydelige gener af løs hud på inderlårene efter et stort vægttab. Generne er dels betinget af selve overskuddet af hud, men også det faktum at huden ”sidder løst” og besværliggør aktiviteter. Nogen kvinder har også betydelige rest-fedtdepoter trods vægttabet.

Stor eller lille lårplastik?

En operation for løs hud på inderlår, kan foretages som en lille lårplastik, hvor arrene kun placeres oppe i lysken. Denne operation suppleres oftest med fedtsugning, for at ujævne og fjerne fedtdepoter på inderlår.

Efter stort vægttab er hudoverskuddet og generne ofte så betydelige, at der foruden ar i lysken kræves et lodret ar fra lysken og ned til knæet for at opnå tilstrækkelig opstramning. Et T-formet ar. Operationen kan suppleres med en fedtsugning. En fedtsugning tjener både til at fjerne evt. restfedtdepoter og muliggøre en større opstramning.

Ved forundersøgelse vil Christina eller Janne give en vurdering, af dine muligheder, således at du kan vælge den operation, der passer lige netop til dine behov.

Inderlårsplastikken udføres i fuld bedøvelse typisk som et selvstændigt indgreb, fordi operationen har en større risiko for helingsproblemer og fordi man er relativt immobiliseret de første uger efter operationen pga. arrenes placering.

Efter lårplastik:

Ved dette indgreb skal man gøre sig klar til en længere helingsproces, arrene vil være meget tydelige i starten og der går tid inden hævelsen fortager sig.

Resultatet vil ikke kunne ses umiddelbart efter operationen og kræver måneders heling, men i denne proces vil man opleve stigende tilfredshed. Sammen med din kirurg vil du forventningsafstemme hele forløbet, så du er afklaret og kan glæde dig til indgrebet og se frem til det endelige resultat.

De fleste kan påbegynde arbejde-2 uger efter operationen. Afhængig af arbejdets art.

Du skal bruge kompressions bukser hele døgnet i de første 3 uger efter operationen, for at modvirke hævelse og stabilisere arrene. Herefter kan kompressionsbukser bruger, nogle uger i dag tiden hvis der fortsat er hævelse.

Du vil blive udskrevet med en plan over dit aktivitetsniveau i efterforløbet. Motion kan påbegyndes 6 uger efter operationen.

Risici og komplikationer:

Blødning kan forekomme, især i form af misfarvning efter operationen, sjældnere forekommer behandlingskrævende blødning.

Infektion, er vigtig at være opmærksom på, da arene sidder i hudfold hvor fugt kan opstå. Der behandles med antibiotika i tilfælde af infektion.

Føleforstyrrelser på lårene er almindelige, ofte forbigående men kan i nogle tilfælde være permanente.

Der kan ved denne operation være risiko for fortykkede brede ar.

Model lår

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag kl. 08.00 – 15.30

Tirsdag kl. 08.00 – 15.00

Onsdag kl. 08.00 – 15.00

Torsdag kl. 08.00 – 15.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn & Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation,  kropsoperation,  ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at fortjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Ved konsultationen giver vi dig samtidig den information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook, Instagram og Youtube.

Her finder du os

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:


Mandag kl. 8:00 – 15:30


Tirsdag kl. 8:00 – 15:00


Onsdag kl. 8:00 – 15:00


Torsdag kl. 8:00 – 15:00


Fredag kl. 08.00 -13.00

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Covid-19

Man må naturligvis ikke møde op hos H&G, hverken som patient eller pårørende, hvis man har symptomer på Covid-19.

Ved forundersøgelser og kontroller er der ikke længere krav om at fremvise Coronapas, og der er ikke længere krav om at bære maske. Vi tillader fortsat kun, at man medbringer én pårørende ved forundersøgelser, mindre operationer i lokalbedøvelse og kontroller i ambulatoriet.

Patienter, der skal opereres i fuld bedøvelse, skal fortsat fremvise Coronapas eller en negativ quick-test, som højst er 48 timer gammel.

Har man haft en positiv PCR-test, må man tidligst komme i klinikken 4 døgn efter denne test, og såfremt man har haft symptomer på Covid-19, skal man have været symptomfri i mindst 2 døgn.

Vi håber alle har forståelse for dette og vil medvirke til at reducere risikoen for smittespredning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du må møde i klinikken, er du meget velkommen til at ringe til os på 36 17 77 73.