Lårplastik/Hudreduktion på inderlår

Hjem » Kropsoperationer » Lårplastik/Hudreduktion på inderlår
Prisliste
Find prisen på din kommende operation lige her!
Bedøvelse / faste
Alt du skal vide omkring bedøvelse og forholdsregler.
Finansiering
Resurs_logo_2018_White_RBG

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Ring mig op

Der kan være forskellige årsager til, at man ønsker korrektion af løs hud på lårene.

Generne er oftest kosmetiske, men hudoverskuddet kan i svære tilfælde give problemer med beklædning, slidsår og hudproblemer.

Lårplastik er derfor til dig som:

  • Er generet af fylde på indersiden af låret, som generer ved tøjvalg
  • Har problemer med at huden på inderlårene gnider mod hinanden og der opstår hudproblemer
  • Har gener ved motion fra løs hud på inderlår

Løs hud på lårenes inderside ses hyppigst efter store vægttab, men udvikler sig også med alderen.


Især kvinder oplever ofte betydelige gener af løs hud på inderlårene efter et stort vægttab. Generne er dels betinget af selve overskuddet af hud, men også det faktum at huden ”sidder løst” og besværliggør aktiviteter. Nogen kvinder har også betydelige rest-fedtdepoter trods vægttabet.

Stor eller lille lårplastik?

En operation for løs hud på inderlår, kan foretages som en lille lårplastik, hvor arrene kun placeres oppe i lysken. Denne operation suppleres oftest med fedtsugning, for at ujævne og fjerne fedtdepoter på inderlår.

Efter stort vægttab er hudoverskuddet og generne ofte så betydelige, at der foruden ar i lysken kræves et lodret ar fra lysken og ned til knæet for at opnå tilstrækkelig opstramning. Et T-formet ar. Operationen kan suppleres med en fedtsugning. En fedtsugning tjener både til at fjerne evt. restfedtdepoter og muliggøre en større opstramning.

Ved forundersøgelse vil Christina eller Janne give en vurdering, af dine muligheder, således at du kan vælge den operation, der passer lige netop til dine behov.

Inderlårsplastikken udføres i fuld bedøvelse typisk som et selvstændigt indgreb, fordi operationen har en større risiko for helingsproblemer og fordi man er relativt immobiliseret de første uger efter operationen pga. arrenes placering.

Efter lårplastik:

Ved dette indgreb skal man gøre sig klar til en længere helingsproces, arrene vil være meget tydelige i starten og der går tid inden hævelsen fortager sig.

Resultatet vil ikke kunne ses umiddelbart efter operationen og kræver måneders heling, men i denne proces vil man opleve stigende tilfredshed. Sammen med din kirurg vil du forventningsafstemme hele forløbet, så du er afklaret og kan glæde dig til indgrebet og se frem til det endelige resultat.

De fleste kan påbegynde arbejde-2 uger efter operationen. Afhængig af arbejdets art.

Du skal bruge kompressions bukser hele døgnet i de første 3 uger efter operationen, for at modvirke hævelse og stabilisere arrene. Herefter kan kompressionsbukser bruger, nogle uger i dag tiden hvis der fortsat er hævelse.

Du vil blive udskrevet med en plan over dit aktivitetsniveau i efterforløbet. Motion kan påbegyndes 6 uger efter operationen.

Risici og komplikationer:

Blødning kan forekomme, især i form af misfarvning efter operationen, sjældnere forekommer behandlingskrævende blødning.

Infektion, er vigtig at være opmærksom på, da arene sidder i hudfold hvor fugt kan opstå. Der behandles med antibiotika i tilfælde af infektion.

Føleforstyrrelser på lårene er almindelige, ofte forbigående men kan i nogle tilfælde være permanente.

Der kan ved denne operation være risiko for fortykkede brede ar.

Model lår

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:

Mandag til torsdag kl. 08.00 – 14.30

Tirsdag kl. 18.00 – 21.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00