Kar på ben

Hjem » Kropsoperationer » Kar på ben
Prisliste
Find prisen på din kommende operation lige her!
Bedøvelse / faste
Alt du skal vide omkring bedøvelse og forholdsregler.
Finansiering
Resurs_logo_2018_White_RBG

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Ring mig op

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Karsprængninger på ben

Bliv sommerklar nu med smukke ben.
Karsprængninger fjernes med skleroseringsmetoden, den mest effektive behandling til fjernelse af karsprængninger på ben.

Karsprængninger

Karsprængninger er små blodkar, der udvider sig og bliver til edderkoppespindlignende røde mærker på huden.


Karsprængninger på benene er meget almindelige og ofte arveligt betinget, men overdreven soldyrkelse, stående arbejde, overvægt og graviditet kan også fremkalde overfladiske karsprængninger på benene.

Behandling

Mikrosklerosering er den mest benyttede metode til at fjerne skæmmende blå og røde kar på ben.


Mikrosklerosering er en teknik, hvor man injicerer en lille smule vævsirriterende væske ind i de synlige kar, hvilket får karrene til at lukke sig af sig selv. Herefter nedbrydes karrene af sig selv.


Mikrosklerosering har været anvendt i mere end 50 år, har dokumenteret effekt og er stort set smertefri. Behandlingen kræver ikke bedøvelse, og det er ikke nødvendigt at tage fri arbejde eller aflyse andre aktiviteter efter behandlingen.

Behandlingen består af 3 trin

1. Før behandlingen

Før behandlingen skal lægen foretage en forundersøgelse, hvor du er velkommen til at medbringe en bisidder. Ved forundersøgelsen gennemgås karsprængninger, omfanget af behandlingen
vurderes, og du modtager mundtlig information om behandlingen Da det er en kosmetisk behandling, skal forundersøgelsen foretages og information gives mindst to dage inden selve behandlingen.

 

2. Behandlingen

Behandlingen foretages med en meget tynd nål, og der mærkes små prik i huden. En behandling tager typisk mellem 15 og 45 minutter. Det anbefales ikke at være for solbrun, når man møder op til behandlingen, eftersom det gør det sværere at se-og dermed behandle-karrene.

 

3. Efter behandlingen

For at opnå det bedste resultat anbefales det at bære støttestrømper de første 2 til 7 døgn efter behandlingen (medbring selv en støttestrømpe med minimum kompression 1, 16-21mmHg).
Antal dage afgøres af din behandler. Desuden bør du umiddelbart efter behandlingen samt i dagene herefter gå en rask tur på 30 minutter – men undgå karbad, sauna og kraftig fysisk aktivitet i form af løb og cykling i 5 dage.
Solbadning bør undgås i minimum 14 dage.

Bivirkninger

Det anbefales altid at tale med lægen om mulige bivirkninger ved behandlingen.


Efter behandlingen kan der blandt andet forekomme let svie i området, og de behandlede kar kan blive lettere røde og hævede. Dette forsvinder i løbet af nogle uger, afhængig af størrelsen af de behandlede kar.


Vær opmærksom på, at karrene for en kort tid vil være mere synlige (mørkere) end før behandlingen, for derefter at forsvinde helt efter 4-8 uger. Der kan desuden komme små sår ved behandlingsstedet. Disse sår heler af sig selv. Eventuel misfarvning af huden omkring behandlingsstedet forsvinder af sig selv efter 3-24 måneder.

Effekt

Der er varig effekt af de behandlede kar, og i et studie fra 2010 fik 95% af patienterne succesfuldt fjernet deres karsprængninger – men nye karsprængninger kan somme tider udvikles over tid.


Det er individuelt hvor mange behandlinger, man har brug for.
Antal behandlinger afhænger af karrenes størrelse, lokalisering på benene og blodgennemstrømningen.


Oftest vil 1-3 behandlinger være tilstrækkeligt.
Udtalte karforandringer kan kræve flere behandlinger. Eventuelt ny behandling aftales med lægen og kan foretages efter cirka 4 uger.

Model knæhaser

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag kl. 08.00 – 15.30

Tirsdag kl. 08.00 – 15.00

Onsdag kl. 08.00 – 15.00

Torsdag kl. 08.00 – 15.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn & Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation,  kropsoperation,  ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at fortjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Ved konsultationen giver vi dig samtidig den information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook, Instagram og Youtube.

Her finder du os

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:


Mandag kl. 8:00 – 15:30


Tirsdag kl. 8:00 – 15:00


Onsdag kl. 8:00 – 15:00


Torsdag kl. 8:00 – 15:00


Fredag kl. 08.00 -13.00

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Covid-19

Man må naturligvis ikke møde op hos H&G, hverken som patient eller pårørende, hvis man har symptomer på Covid-19.

Ved forundersøgelser og kontroller er der ikke længere krav om at fremvise Coronapas, og der er ikke længere krav om at bære maske. Vi tillader fortsat kun, at man medbringer én pårørende ved forundersøgelser, mindre operationer i lokalbedøvelse og kontroller i ambulatoriet.

Patienter, der skal opereres i fuld bedøvelse, skal fortsat fremvise Coronapas eller en negativ quick-test, som højst er 48 timer gammel.

Har man haft en positiv PCR-test, må man tidligst komme i klinikken 4 døgn efter denne test, og såfremt man har haft symptomer på Covid-19, skal man have været symptomfri i mindst 2 døgn.

Vi håber alle har forståelse for dette og vil medvirke til at reducere risikoen for smittespredning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du må møde i klinikken, er du meget velkommen til at ringe til os på 36 17 77 73.