Pandeløft / øjenbrynsløft

Hjem » Ansigtsoperationer » Pandeløft / øjenbrynsløft
Prisliste
Find prisen på din kommende operation lige her!
Bedøvelse / faste
Alt du skal vide omkring bedøvelse og forholdsregler.
Finansiering
Resurs_logo_2018_White_RBG

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Ring mig op

Ofte tillægger man ikke pandeløft og/eller tindingeløft stor betydning men dine øjenbryns position har stor betydning for dit ansigtsudtryk.

Mange oplever, som årerne går, at rynker i panden kommer snigende, huden virker slap og øjenbrynene synker, samtidigt bliver der hudoverskud ved øjenlågene. Man oplever en tiltagende fornemmelse af tyngde i panden, og kan have fornemmelsen af, at se træt og uoplagt ud.

Hos Horn og Gramkow får du grundig vejledning og kan få en afklaring af, hvorvidt det er nødvendigt med operation af dine øvre øjenlåg, eller det er gener fra dine øjenbryn der kræver et bryn eller pandeløft.

Et pandeløft / øjenbrynsløft kunne være en mulighed for dig, hvis:

  • Du har mange rynker i panden
  • Du har nedsunkne øjenbryn ofte ledsaget af overskydende hud på øvre øjenlåg
  • Du er generet af tyngde i øvre ansigt og tendens til pandehovedpine.

Arvelige faktorer, rygning og overdreven soldyrkelse, kan fremme de naturlige aldersforandringer af huden.

Øjenbrynsløft kan foretages som en mindre operation i lokalbedøvelse med ar beliggende i brynkanten.

Vi anbefaler dog ofte et pandeløft, hvor arret skjuler i hårgrænsen og giver en opstramning på både pande og bryn.

Ved et pandeløft kan vi stramme huden i panden og tindingen op, så rynkerne i panden og over næseryggen glattes ud. Samtidig svækker vi de rynkedannende muskler, så øjenbrynene og området omkring kindbenene bliver løftet.

Et pandeløft / øjenbrynsløft kan laves alene eller samtidig med et ansigtsløft eller en øjenlågsoperation.

I mange tilfælde er det også muligt at løfte panden og øjenbrynene ved et højt tindingeløft.

Ved et tindingeløft løftes kun den ydre del af øjenbrynene. Tindingeløftet udjævner også “kragetæerne” ved siden af øjnene, og det kan endda udvides til også at løfte øjets form i retning af “katteøjne”

Operationsteknikken afhænger af udseendet samt hvilke forventninger og ønsker du har til resultatet. Der er flere kombinationsmuligheder alt efter dine behov.

Til en forundersøgelse vil du tale mulighederne igennem med din kirurg.

Operation

Operationen foretaget i fuld narkose og varigheden er ca. 2 timer, afhængigt om der er aftalt øjnebrynsløft alene, eller en kombinationsoperation.

Der lægges snit fra øre til øre bag hårgrænsen inde i håret. Huden løsnes fremad ned til øjenhulen, og rynkemusklerne ved næseroden løsnes.

Arret placeres zig-zag formet bag hårgrænsen. Herved rykkes hårgrænsen ikke bagud, og arret bliver med tiden meget lidt synligt ved denne metode.

Når det overskydende hud er fjernet, lukkes såret og du får en hovedforbinding på.

Til en forundersøgelse vil du få en grundig gennemgang af teknikker, forløbet og det forventede resultat, tilrettet dit individuelle valg.

Du bliver udskrevet samme dag, dog ikke hvis indgrebet foretages i kombination med ansigtsløft. Det kræver indlæggelse et døgn.

Efterforløb

Der kan være smerter og ømhed i området 1-2 uger efter operationen og du kan forvente en del hævelse og misfarvning i ugerne efter.

Du bliver udskrevet med en smerteplan og en plan over aktivitet i den efterfølgende periode. Alt dette gennemgås ligeledes med din kirurg og sygeplejerske inden vi er klar til at sende dig hjem.

Det kan sive lidt fra dine sår. Det er helt normalt og kræver ingen behandling.

Din hovedforbinding skal forblive siddende i 5-7 dage.

Trådene skal fjernes efter 7-10 dage hos din sygeplejerske.

Du vil få en kontroltid hos din kirurg 3 mdr. efter operationer. Opstår der problemer eller du ønsker en ekstra opfølgning, er du altid velkommen og kan kontakte sekretæren for en aftale.

Du skal forvente sygemelding i 1-2 uger og undgå fysisk anstrengelse og tunge løft.

Du må gå ture og cykle, når du har lyst, men undgå sport de første 4 uger.

Uforpligtende undersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag til torsdag kl. 08.00 – 14.30

Tirsdag kl. 18.00 – 21.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn&Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation, kropsoperation, ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at optjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig, og giver dig al information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook og Instagram for at være den første til at se vores kampagner og nyd godt af en rabat der giver dig en lavere pris.

Kontakt os

Har du en forespørgsel er vi klar til at hjælpe.

Her kan du udfylde formularen og vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:

Mandag til torsdag kl. 08.00 – 14.30

Tirsdag kl. 18.00 – 21.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00