Faye Sarmady

Hjem » Faye Sarmady

Faye Sarmady er plastikkirurg hos

Horn & Gramkow Plastikkirurgi.

Faye Sarmady, Plastikkirurg

Jeg er uddannet læge fra Københavns Universitet og har beskæftiget mig med plastikkirurgi siden 2004 og med kosmetisk plastikkirurgi siden 2010. 

Når ikke jeg er hos Horn & Gramkow, er jeg overlæge på Plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet, med sub-speciale i mikrokirurgi.

Jeg fortager stort set alle former for kosmetiske indgreb. Herunder ansigtsløft, halsløft, øjenlågskirurgi, brystkirurgi, fedtsugninger og korrektion af slap hud på kroppen. 

Jeg uddanner mig løbende ved at deltage i kongresser og kurser i udlandet. Jeg har publiceret flere videnskabelige artikler i både danske og udenlandske tidsskrifter. 

Jeg har høje standarder for mit arbejde og sætter en ære i at aflevere et harmonisk og flot resultat. Som læge er jeg professionel, nærværende, empatisk og meget ærlig omkring egne evner og også behandlingsmuligheder. Du vil opleve en høj grad af information, høje standarder for behandling, ærlighed og meget højt service niveau.

Jeg er medlem af Lægeforeningen, Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi (DSPR), Dansk Selskab for Kosmetisk Kirurgi (DSKP) samt Dansk Selskab for Mikrokirurgi (DSMK) 

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag kl. 08.00 – 15.30

Tirsdag kl. 08.00 – 15.00

Onsdag kl. 08.00 – 15.00

Torsdag kl. 08.00 – 15.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn & Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation,  kropsoperation,  ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at fortjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Ved konsultationen giver vi dig samtidig den information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook, Instagram og Youtube.

Her finder du os

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:


Mandag kl. 8:00 – 15:30


Tirsdag kl. 8:00 – 15:00


Onsdag kl. 8:00 – 15:00


Torsdag kl. 8:00 – 15:00


Fredag kl. 08.00 -13.00

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.