Ikke-permanent filler

Hjem » Ansigtsoperationer » Ikke-permanent filler
Prisliste
Find prisen på din kommende operation lige her!
Bedøvelse / faste
Alt du skal vide omkring bedøvelse og forholdsregler.
Finansiering
Resurs_logo_2018_White_RBG

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Ring mig op

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Ikke-permanent filler behandling

Fremhæv dine smukke træk, reducer dine rynker eller genskab tabt volumen med Juvederm. Vi tilpasser behandlingen specifikt til dit ansigt og dine ønsker.

Ser du mere træt ud, end du føler dig? Med ikke-permanent filler, Juvederm kan vi fremhæve dine smukke træk og reducere de rynker og den tabte volumen, der får dig til at se træt ud.

Hvad er Juvederm?

Juvederm er en ikke-permanent filler, der bruges til at give ekstra volumen i ansigtet samt til rynkereduktion. Juvederm er deruodver også eminent til at skulpturere hage, kæbelinje eller kindben, som er oppe i tiden netop nu.


En Juvederm behandling kan tilføre ny, frisk hyaluronsyre i huden, så linjer og fyger bliver reduceret, samt at der genskabes mere volumen i din hud.
Hyaluronsyre, som Juvederm indeholder, er et af de vigtigste stoffer i huden, der binder vand, og hjælper med at fugte huden indefra samt at skabe fylde og struktur i huden.

Hvad kan Juvederm gøre for mig?

Juvederm er for dig, der gerne vil se friskere ud, men samtidig gerne vil bevare dine naturlige, smukke træk. Juvederm bruges til at udglatte furer og rynker samt til at genskabe tabt volumen, eller contour dit ansigt som du ønsker.

Vi anvender Juvederm til:

  • Læbebehandlinger
  • Skulpturering af ansigtet og øget volumen
  • Mørke rander under øjnene (Tear Trough)
  • Reducere furer og rynker – bl.a. mellem brynene, mellem mund og hage samt mellem næse og mundvigene

Selve Juvederm behandlingen

Inden behandling skal du til en konsultation hos os minimum 48 timer inden selve behandlingen kan foretages. Til konsultationen vil du få en grundig vejledning.

Er bedøvelse nødvendig inden en Juvederm behandling?

Vi tilbyder lokalbedøvelsescreme, der kan hjælpe med at gøre din behandling så smertefri som muligt.

Hvor hurtigt kan jeg se effekten af Juvederm behandlingen, og hvor længe holder effekten?

Resultatet af en enkelt behandling kan ses med det samme, og effekten kan holde i op til et år. Med en genbehandling inden for 9 måneder efter din første behandling, kan den synlige effekt af din behandling holde i op til 18 måneder.

Efter en læbebehandling kan en genbehandling dog være nødvendig efter 6 måneder.

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan du uden større gener fortsætte med dagens gøremål.
Det er normalt, hvis du bliver rød, hævet, øm, får blå mærker eller får kløe i det behandlede område. Disse reaktioner forsvinder oftest af sig selv i løbet af en til to dage.

Andre reaktioner kan i sjældne tilfælde vare i op til to uger. Du bør altid oplyse dine erfaringer med eventuelle tidligere behandlinger og sygdomme til din behandler i forbindelse med din konsultationen, forud for din behandling.

Få en uforpligtende og gratis Juvederm konsultation
Vil du vide mere om, hvad Juvederm kan gøre for dig? Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om alt, hvad du skal vide om en Juvederm behandling, samt hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå dit ønskede resultat. Hos Horn&Gramkow er det yderst vigtigt, at du skal være tryg og velinformeret fra start.

Book en gratis konsultation hos en af vores speciallæger eller sygeplejerske i dag på tlf.: 36 17 77 73, og lad os hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv.

Juvederm kan med fordel kombineres med botox behandling, og tilsammen skabe fantastiske resultater! Læs mere her

face mouth

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag kl. 08.00 – 15.30

Tirsdag kl. 08.00 – 15.00

Onsdag kl. 08.00 – 15.00

Torsdag kl. 08.00 – 15.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn & Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation,  kropsoperation,  ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at fortjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Ved konsultationen giver vi dig samtidig den information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook, Instagram og Youtube.

Her finder du os

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Vi er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:


Mandag kl. 8:00 – 15:30


Tirsdag kl. 8:00 – 15:00


Onsdag kl. 8:00 – 15:00


Torsdag kl. 8:00 – 15:00


Fredag kl. 08.00 -13.00

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Covid-19

Man må naturligvis ikke møde op hos H&G, hverken som patient eller pårørende, hvis man har symptomer på Covid-19.

Ved forundersøgelser og kontroller er der ikke længere krav om at fremvise Coronapas, og der er ikke længere krav om at bære maske. Vi tillader fortsat kun, at man medbringer én pårørende ved forundersøgelser, mindre operationer i lokalbedøvelse og kontroller i ambulatoriet.

Patienter, der skal opereres i fuld bedøvelse, skal fortsat fremvise Coronapas eller en negativ quick-test, som højst er 48 timer gammel.

Har man haft en positiv PCR-test, må man tidligst komme i klinikken 4 døgn efter denne test, og såfremt man har haft symptomer på Covid-19, skal man have været symptomfri i mindst 2 døgn.

Vi håber alle har forståelse for dette og vil medvirke til at reducere risikoen for smittespredning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du må møde i klinikken, er du meget velkommen til at ringe til os på 36 17 77 73.