Botox

Prisliste
Find prisen på din kommende operation lige her!
Bedøvelse / faste
Alt du skal vide omkring bedøvelse og forholdsregler.
Finansiering
Resurs_logo_2018_White_RBG

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Ring mig op

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Botox behandling

Botox er til dig, som ønsker et friskt, ungdommeligt og positivt udtryk i ansigtet, uden de rynker der får dig til at se vred, træt eller bekymret ud.

Botox, også kendt som azzalure, mindsker rynker, furer og udglatter huden.

Føler du at du ser ældre ud pga. bekymringsrynken imellem øjenbrynene? Eller føler du at dine smilerynker er blevet forværret?

Fortvivl ej, med Botox kan vi udviske aldringstegn og give dig et smukt og naturligt ansigtudtryk, hvor du stadig har glæde af din naturlige mimik.

Med alderen får vi alle mimiske rynker, som mange af os helst er foruden, da de kan få os til at se trætte eller unødvendigt bekymrede ud. Det er der heldigvis råd for. Denne type rynker kan nemt reduceres med Botox.

 

Hvad er Botox?

Botox (Botulinum Toksin) er et toksin, som forhindrer frigivelsen af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket resultere i en afslapning af musklen. Folder og rynker bliver derfor forhindret i at trække sig sammen og derfor bliver huden udglattet. Følesansen i det behandlede område bevares og du ender ud med et mere friskt, smukt og naturligt udseende.

Virkningen indtræder gradvist i løbet af de første 14 dage efter din behandling og vil aftage igen efter 3-6 måneder. Vi anbefaler derfor en touch-up behandling hver 4. måned.
Botox er det mest udbredte og gennemtestede af alle rynkebehandlingsmetoder i verden og er derfor et sikkert præparat, som har været benyttet i snart 50 år til bl.a. spastiske lammelser, svedpatienter, til behandling af migræne og senere hen til kosmetiske behandlinger.

Hvad kan Botox gøre for mig?

Botox er til dig, som helst vil være foruden de rynker, der får dig til at se vred, træt eller bekymret ud, men kan også bruges til visse rynker omkring munden, hagen og halsen. Til de mere avancerede Botox behandlinger hører reduktion af kraftige tyggemuskler og behandling for synligt tandkød, også kaldet gummy smile.

Vi anvender Botox til:

  • Panderynker
  • Øjenbrynsløft
  • Tyggemuskler
  • Bekymringsrynken imellem øjenbrynene
  • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
  • Læberynker samt løft af mundvige
  • Tandkødssmil (gummy smile)
  • Nubret hage samt hage løft
  • Rynker på hals og bryst

 

Botox behandlingen

Du skal til en konsultation hos os minimum 48 timer inden selve behandlingen kan udføres. Til konsultationen vil du få en grundig vejledning og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have. Ligeledes vil en af vores speciallæger stille indikation for behandlingen.

Efter de 48 timers betænkningstid, kan vi behandle dig, og du skal kun til konsultation én gang.

 

Hvordan foregår en Botox behandling?

Selve behandlingen tager ca. 10-15 minutter, afhængig af hvilket område(r), du ønsker at få behandlet med Botox.

Din behandler desinficerer din hud, og med en meget tynd nål injiceres Botox i små mængder i det eller de områder, du ønsker behandlet. Behandlingen foregår, mens du ligger eller sidder på et behandlingsleje.

 

Kræver Botox behandlingen bedøvelse inden?

De fleste oplever ikke smerter ved en Botox behandling og oplever stikkene som små og ubetydelige.

 

Efter behandlingen

Lige efter behandlingen ses i nogle tilfælde små hævelser i de behandlede områder og de forsvinder efter få timer. Da behandlingen er nænsom og ikke er et kirurgisk indgreb, kan du uden større gener genoptage dit normale liv straks efter en behandling. Vi anbefaler dog at du venter med hård fysisk aktivitet til dagen efter din behandling.

Du kan være lidt rød og hævet i det behandlede område i få dage efter behandlingen, dette er helt normalt.

Virkningen indtræder gradvist i løbet af 14 dage, hvor du kan se det endelige resultat.

Holdbarheden af behandlingen forlænges ved regelmæssige behandlinger og du er altid velkommen til at komme forbi og få vurderet, om det er tid til en ny behandling.

Få en uforpligtende og gratis Botox konsultation

Er du nysgerrig på hvad Botox kan gøre for dig? Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om alt, hvad du skal vide om en Botox behandling, samt hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå dit ønskede resultat. Hos Horn&Gramkow er det vigtigt for os, at du bliver velinformeret omkring behandlingen.

Book en gratis konsultation hos en af vores speciallæger i dag på tlf.: 36 17 77 73, og lad os hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv.

Botox kan med fordel kombineres med ikke-permanente fillere, og tilsammen skabe fantastiske resultater! Læs mere her

face top with needle

Uforpligtende forundersøgelse

Ved forundersøgelsen vil du og kirurgen afdække dine forventninger og finde svar på hvad der er kirurgisk muligt. Sammen planlægger I din kommende operation.

Telefontider:

Mandag kl. 08.00 – 15.30

Tirsdag kl. 08.00 – 15.00

Onsdag kl. 08.00 – 15.00

Torsdag kl. 08.00 – 15.00

Fredag kl. 08.00 – 13.00

Bestil forundersøgelse her

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Hvornår kan vi kontakte dig og aftale en uforpligtende undersøgelse

Tryghed fra start til slut.

Du møder samme plastikkirurg under hele forløbet fra konsultation til operation og ved afsluttende kontrolbesøg.

Du har altid et akut tlf. nr., såfremt behovet opstår i efterforløbet af din operation.

1 – 2 dage efter din operation bliver du ringet op på telefon eller video af en sygeplejerske, som sikrer sig, at du har det godt, og har forstået al information om, hvordan du skal forholde dig efter indgrebet.

Vi har specialuddannet sundhedspersonale, som har stor erfaring i kosmetiske behandlinger og operationer. Fra modtagelse til udskrivelse vil du blive mødt af personligt engagement, ”varme hænder”, smil og professionelle faglige kvalifikationer, så du kan føle dig tryg i dit ophold hos os.

Vores sekretariat er bemandet med professionelle og erfarne lægesekretærer, som har mange års erfaring i det kosmetiske univers og altid står klar med råd og vejledning i såvel kosmetiske operationer- og behandlinger samt hudpleje.

Vores team giver dig tryghed

før, under og efter din operation.

Hos Horn & Gramkow Plastikkirurgi oplever du en tryghed i de smukkeste lokaler i Roskilde.

Om du kommer ind til en brystoperation,  kropsoperation,  ansigtsoperation, eller bare en uforpligtende forundersøgelse, arbejder vi benhårdt for at fortjene din tillid.

Til en uforpligtende forundersøgelse, hjælper vi dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig.

Ved konsultationen giver vi dig samtidig den information du har brug for omkring selve operation, eftervirkninger, fasten du skal gennemgå inden fuld bedøvelse samt finansiering.

Janne Horn (Plastikkirurg) og Christina Gramkow (Plastikkirurg) driver og ejer sammen klinikken.

Følg med på Facebook, Instagram og Youtube.

Her finder du os

Horn & Gramkow Plastikkirurgi

Adresse: Ringstedvej 18, 4000 Roskilde

Telefon: 36 17 77 73

Mail: info@horngramkow.dk

Gratis parkering lige foran døren

CVR: 38012975

Vi er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Ring mig venligst op

Hvis du ønsker at vi kontakter dig i telefontiden, kan du her udfylde dit telefon nummer og et udvalgt tidspunkt, hvor det passer dig.

Telefontider:


Mandag kl. 8:00 – 15:30


Tirsdag kl. 8:00 – 15:00


Onsdag kl. 8:00 – 15:00


Torsdag kl. 8:00 – 15:00


Fredag kl. 08.00 -13.00

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Covid-19

Man må naturligvis ikke møde op hos H&G, hverken som patient eller pårørende, hvis man har symptomer på Covid-19.

Ved forundersøgelser og kontroller er der ikke længere krav om at fremvise Coronapas, og der er ikke længere krav om at bære maske. Vi tillader fortsat kun, at man medbringer én pårørende ved forundersøgelser, mindre operationer i lokalbedøvelse og kontroller i ambulatoriet.

Patienter, der skal opereres i fuld bedøvelse, skal fortsat fremvise Coronapas eller en negativ quick-test, som højst er 48 timer gammel.

Har man haft en positiv PCR-test, må man tidligst komme i klinikken 4 døgn efter denne test, og såfremt man har haft symptomer på Covid-19, skal man have været symptomfri i mindst 2 døgn.

Vi håber alle har forståelse for dette og vil medvirke til at reducere risikoen for smittespredning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du må møde i klinikken, er du meget velkommen til at ringe til os på 36 17 77 73.